Skip to content

LAŠKO SLOVENIJA

Laško je mesto ob Savinji z okoli 3.300 prebivalci in središče občine Laško. Poleg starega mestnega jedra na levem bregu Savinje Laško obsega še območje zdravilišča ob izlivu Rečice v Savinjo in Podšmihel z železniško postajo na desnem bregu ter Podhum in območje Pivovarne Laško.

Thermana Laško

O hotelu

Lokacija hotela

Hotel Thermana Park Laško se nahaja tik ob reki Savinji, obdan s hribi in je odlično izhodišče za raziskovanje Slovenije. Do centra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda po urejenih sprehajalnih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje. Poleg tega pa je hotel Thermana Park Laško lahko dostopen zaradi dobrih cestnih in železniških povezav.

Parkirišče

Gostje lahko brezplačno parkirajo na velikih parkiriščih ob obeh hotelih ali v garažni hiši, ki je plačljiva in se nahaja v sklopu hotela Thermana Park Laško. Neposredno pred vhodom v hotel Thermana Park imamo polnilnico za električna vozila.

Prihod in odhod

Hotelske sobe so na dan prihoda na voljo od 14. ure dalje in na dan odhoda do 11. ure.

Prostorske zmogljivosti

Hotel Thermana Park Laško****superior ponuja 181 sodobno opremljenih hotelskih sob in 7 hotelskih suit.

Hotelska ponudba

Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Svoje popotovanje lahko pričnete v pivnici termalne vode, kjer vam bo kozarec termalne vode Laško poživil telo, vas revitaliziral in pozitivno vplival na vaše počutje. Pod edinstveno stekleno kupolo se nahaja Termalni center s pestro paleto vodnih sprostitev. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visokokvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev. Izpostaviti velja medene in pivovske kopeli ter masaže, ki veljajo za avtohtona doživetja, mogoča le v Laškem. Thermana & Veda Ayurveda center vam z ekipo, ki prihaja iz indijske Kerale – zibelke svetovne ayurvede, pomaga pri razstrupljanju telesa in vam približa vzhodnjaške modrosti krepitve zdravja. Navdušila vas bo tudi kulinarika. Gurmanskim užitkom se lahko prepustite v A la carte ali hotelski restavraciji ter prijetnem vzdušju kavarne z odlično ponudbo pijač in sladic vseh vrst. Za dodatno obogatitev vašega oddiha bo poskrbel še pester animacijski program.