Tadeja Markoja Zečević je mednarodno priznana inštruktorica skupinskih vadb. Po končani srednji zdravstveni šoli je svojo uspešno kariero nadaljevala v Plesni šoli Zeko, kjer je solastnica in strokovna direktorica za rekreacijo in fizično pripravo.

Tadeja se zelo rada izobražuje, pridobiva nova znanj in spretnosti, saj želi svojim strankam in vadečim dati vedno najboljše, kajti le pravilna in raznolika vadba prinese rezultate, ki si jih želimo vsi. Kot oseba, ki vedno išče nova znanja je Tadeja diplomirala na Ekonomski Fakulteti vmes pa je pridobila že preko 20 različnih licenc s področja vadbe, osebnega trenerstva in prehrane in prav čas korone je Tadeja dobro izkoristila za nova znanj, saj v tem času pridobila dodatne kar 4 nazive s področja vadbe in prehrane, pravkar pa pridobiva znanja na področju NLP coachinga. Naj omenimo le nekatere nazive: mednarodni inštruktor skupinske vadbe, osebni fitnes trener, inštruktor zumbe in metabolic effect vadbe, trener BODYART terapevstke body&mind vadbe, specialist športne prehrane in druge…

Bogato znanje so prepoznali tudi pri Slovenskih krovnih organizacijah in tako je  Tadeja postala predavateljica na kongresih Fitnes Zveze Slovenije ter Gimnastične zveze Slovenije, ne manjka pa tudi na vseh največjih kongresih v tem delu Evrope.

Kot oseba je zelo natančna, zahtevna, in organizirana. Če jo kaj zanima se temu čisto posveti , je zelo družabna, radovedna in vedno za akcijo. Zelo je ponosna, ko vidi napredek pri svojih varovancih, saj je pravilna in varna vadba tisto kar je najpomembneje in katera prinaša rezultate, zato temu tudi posveča veliko pozornosti.

Pravi, da ni lepšega kot vesel obraz nekoga, ki je premagal bolečino v križu ali pa nekoga, ki je izgubil nekaj kilogramov in tako izboljšal kakovost svojega življenja.

Njen življenjski moto:

No matter how good you are, you can always be better!

TEMATIKA PREDAVANJA

BODYART

je vse bolj iskana terapevtska vadba, ki temelji na 5 elementih kitajske medicine. Krepi in hrani 3 nivoje življenja: telo, um in dušo; sam trening pa tekoče povezuje vaje za moč, stabilnost in prožnost.
VDIHNI POZITIVNO – IZDIHNI NEGATIVNO. Naj vas sposobnost telesa, lepota giba in umirjenost, popeljejo v svet terapevtske BODYART vadbe.

TOTAL BODY SCULP

Trening za krepitev celega telesa, funkcionalna vadba sestavljena iz kardio intervalov in treninga z utežmi, pozornost usmerjena na združevanje visoke intenzivnosti, sprintov, funkcionalnega treninga in doseganje lastnih maksimalnih fizičnih zmožnosti. Cilj je, da vsak posameznik doseže svoj metabolični prag, ki je potreben, da se sprostijo ključni hormoni potrebni za dosego »after burn effecta«, ki lahko traja še dolgo po opravljenem treningu, tudi do 48 ur.