Sem licencirana inštruktorica skupinskih fitnes, vaditeljica pilatesa in fitnesa, ki v Slovenskih Konjicah v Fitnes centru Starfit že 6. leto vodim različne skupinske in individualne vadbe.
Odkar pomnim, sem bila »migica«. Do svojega 19. leta sem trenirala jazz balet, nato pa sem se prvič udeležila vodene skupinske fitnes vadbe, ki me je navdušila. Tako sem svoj prosti čas med študijem v Ljubljani, od koder prihajam, preživljala na fitnesu. Kmalu sem ugotovila, da si želim več. S treniranjem plesa sem pridobila občutek za gib, telo, ritem in gibanje v skupini – kar nekaj osnov, ki jih potrebuje dober inštruktor skupinskih vadb. Tako sem leta 2008 pridobila licenco za vodenje skupinske fitnes vadbe in fitnesa pri Fitnes zvezi Slovenije. Vse od takrat uživam v vodenju raznovrstnih skupinskih in individualnih vadb. Na svoji fitnes poti sem pridobila naziv »Slovenski inštruktor leta 2014« pri Fitnes zvezi Slovenije, kmalu zatem pa sem se izobrazila še za vodenje pilatesa, vadbe za nosečnice ter poporodne vadbe. Redno izpopolnjujem svoje znanje na seminarjih in kongresih aerobike in fitnesa v Sloveniji in tujini. Poleg fitnes vadb in trenerstev uživam tudi v teku. Svoj prosti čas najraje aktivno preživljam s svojim sinčkom. Veselim se, da kmalu migamo skupaj na kongresu FZS, vabljeni na moj klas, pri katerem boste dobili kakšno novo idejo za popestritev svojih vadb.

TEMATIKA PREDAVANJA

Popestrite skupinske vadbe
Skupinska vadba, pri kateri bomo ob spremljavi glasbe krepili telo z vajami in elementi iz pilatesa. Namen klasa je, da dobite kakšno novo idejo za popestritev svojih vadb, hkrati pa se napolnite z energijo in smehom.