Tadeja prihaja iz okolice Murske Sobote, po poklicu zdravstveni tehnik, pozneje pa je smer izobrazbe zamenjala in diplomirala iz ekonomije. Je mednarodno priznana licencirana inštruktorica skupinskih vadb, solastnica uspešne plesne šole Zeko v Murski Soboti in ambasadorka športnih oblačil Feel Joy. Večino dneva preživi v telovadnici, ob vikendih pa se udeležuje raznih kongresov, delavnic, konvencij doma v Sloveniji ali tujini, kjer svoje znanje ves čas izpopolnjuje, nadgrajuje ali pa ga deli z drugimi.
Poleg številnih ZUMBA licenc (8), je prav tako inštruktorica MEtabolic effect vadbe, Flow dance vadbe, Fusion Just fit vadbe ter bodyART ( body&mind) vadbe.
Nad aerobiko se je navdušila v srednji šoli, ko je prav tako trenirala hip hop. Ko pa je enkrat poskusila ZUMBA fitness® vadbo, jo je ta takoj zasvojila, saj ji vse to, kar obožuje, nudi v kompletu.

Njen moto:  »Ni pomembno, kako dober si, vedno si lahko še boljši«

Tadeja is coming from Murska Sobota. She is medical technician, and she later graduated from the field of economics. She is an internationally recognized licensed group practice instructor, co-owner of the successful Zeko dance school in Murska Sobota and sports apparel ambassador Feel Joy. She survives most of the day in the gym, and at weekends she participates in various congresses, workshops, conventions at home in Slovenia or abroad.  She constantly refreshes his knowledge, upgrades or shares it with others. In addition to numerous ZUMBA licenses (8), she is also a MEtabolic effect practitioner, Flow dance practice, Fusion Just Fit Exercise, and bodyART (body & mind) exercises.

Her motto: “It does not matter how good you are, you can always be better”.

STRONG

STRONG, ni plesna vadba. Je revolucionarna intenzivna vadba, ki jo vodi glasba.
Nehajte šteti ponovitve. Začnite trenirati v ritmu.

Je celostna vadba, ki združuje vaje z lastno težo, vaje za mišično vzdržljivost, kardio in pliometrične vaje, ki se sinhronizirajo z izvirno glasbo, ki je bila zasnovana posebej za vsako posamezno potezo. Vsak počep, vsak utrip, vsak burpee vodi glasba, ki vam pomaga do tiste zadnje ponovitve.

V enourni vadbi boste pokurili kalorije, medtem ko krepite roke, noge, zadnjico in stabilizatorje trupa.

Pliometrične ali eksplozivne izvedbe vaj, kot so visoka kolena in razni poskoki, se zamenjajo z izometričnimi izvedbami vaj, kot so izpadni koraki, počepi in elementi iz borilnih veščin.

Maksimirajte porabo kalorij z kombinacijo visoko intenzivne vadbe in mišične vzdržljivosti, ter tako povečajte AFTER BURN EFEKT (kurjenje kalorij po končani vadbi).

Pripravite se, da odkrijete, česa ste res sposobni.

INTENZIVNOST VADBE: srednja / visoka

STRONG, is not dance exercise. It’s a revolutionary, intense, music-driven exercise. It is a complete exercise that combines exercises with own weight, exercises for muscular endurance and cardio.  In one-hour exercise you will burn calories while strengthening your arms, legs, buttocks and hull stabilizers. Maximize calorie consumption by combining high-intensity exercise and muscular endurance to increase AFTER BURN EFFECT (burning calories after completing exercise). Get ready to discover what you really are capable.

TRAFFIC INTENSITY: medium / high