Robert Hönn se je rodil leta 1971 v Ljubljani. Praksa joge je stalnica njegovega vsakdanjika od leta 1996, ko se je z njo srečal kot obliko rehabilitacije po poškodbi ramena v prometni nesreči. Skozi leta jo je spoznaval skozi različne šole in tradicije in s časom oblikoval svoj pristop k praksi.

Da bi bila slika razumevanja občutka sebe še bolj celovita, povezavo telesa, uma in občutkov raziskuje skozi različne oblike gibanja kot so Aikido (2000-2013), Taijiquan (2013- ), ContaCt (eksperimentalni program), BodyWork (eksperimentalni program) in Instinktivno Dinamika Giba (2005- ), Tango (2014- ). Verjame predvsem v Prakso. Robert Hönn , ERYT, IRJU (experienced registered yoga teacher) je: – Od leta 2001 do danes je vodil že več kot 4000 ur skupinskih vadb joge, več kot 400 individualnih ur joge. – Od leta 2003 objavlja različne članke, prispevke in video vsebine v najrazličnejših medijih. – Leta 2009 je v samozaložbi posnel avtorska DVDja Hatha flow sadhana in Vinjasa flow sadhana. – Leta 2011 je v samozaložbi izdal knjigo Mahabharata in joga. – Leta 2011 je ob sebi zbral skupino učiteljev in ustvaril TOČKO JOGE, ki ponuja tečaje joge na treh lokacijah v Ljubljani. – Leta 2012 je registriral šolo joge RYS Joga Do, ki je registrirana pri Svetovni zvezi joge (Yoga Alliance, ZDA), RYT 200 in pri Joga združenju Slovenije (JZS) RJŠ 300. – Leta 2013 je ustvaril Virtualni joga studio, dostopen na spletni strani Sensa in YouTube kanalu. Robert je kot izkušen učitelj registriran pri Svetovni zvezi joge (Yoga Alliance, ZDA) E-RYT (Experienced Registered Yoga Teacher) in pri Joga združenju Slovenije (JZS) IRJU (Izkušen registriran joga učitelj) Izobraževal se je pri svetovno priznanih učiteljih: – Asthanga joge (David Swenson, Govinda Kai), – Power joge (Brian Kest, Lance Schuler, Rusty Wells, Pedro Franco) – Vinjasa joge (Gerard Arnaud, Anastasis Koutsogiannis) – Flow joge (Duncan Wong, Desiree Rumbaugh, Tiffany Cruikshank) – Hatha joge (Gyandev McCord, Diksha McCord, Bhooma Chaitanya, Sinduma, Ilya Zhuravlev, Dayalu) – Jivamukti (Patrick Broome, Anja Kühnel) – Subtle body (Robert Henderson).

Arm Balancing

Skozi 1. urno delavnico boste gradili moč rok, se dotaknili osnov aktivnega delovanja v statičnih položajih in sklepne mobilizacije ter se skozi praktičen “flow” približali ravnotežnim položajem na rokah. Strukture boste gradili postopoma, tako da bo vsak udeleženec prejel uporabna navodila, kako napredovati v lastni praksi.

Delavnica zagotavlja varno okolje za vsakega udeleženca in je dostopna vsem nivojem predznanja.

In this workshop you will build the strength of the hands,  basics of active action, static positions and concluding mobilization.

You will build the structures gradually so that each participant will receive useful instructions on how to progress in their own practice. The workshop provides a safe environment for each participant and is accessible to all levels.